Terug naar aanbod

Omschrijving

In de driehoek Oude Almeloseweg, Reigershof en de Dikkerslaan wordt plaats gemaakt voor 12 levensloopbestendige woningen. Een fraaie en groene wijk om te wonen, rustig en dichtbij de voorzieningen. Het levendige centrum van Borne, het fraaie stukje “Oud Borne” en met een paar minuten bent u bij de supermarkt. Borne ligt zeer centraal, met Hengelo dichtbij, net als de afslag van de A1.

Het plan bestaat uit 12 levensloopbestendige woningen gelegen rond een groen binnengebied. Het binnengebied wordt gemeenschappelijk eigendom van de toekomstige bewoners en biedt bijvoorbeeld ruimte om elkaar te ontmoeten. Er komen zowel geschakelde als vrijstaande woningen. Aan de voorzijde heeft elke woning 1 of 2 eigen parkeerplaatsen voor de auto voor de deur. Daarnaast zijn er (bezoekers)parkeerplaatsen in de directe omgeving. De achtertuinen zijn bereikbaar via de paden rondom het groene binnengebied. Aan de voor- en achterzijde worden de tuinen gesierd met groene hagen.

Persoonlijk en comfortabel wonen
De woningen van het Reigershof zijn onderhoudsarm, gasloos en zeer energiezuinig. De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp. De warmtepomp maakt gebruik van warmte/koude opslag in de bodem om de woning te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm water. Dit zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Door de goede isolatie en kunststof kozijnen met driedubbele beglazing blijft het in de woning ook behaaglijk. Daarnaast zorgt het ventilatiesysteem met warmteterugwinning altijd voor voldoende frisse lucht, zonder dat het tocht in huis. Optioneel kan de woning nog duurzamer worden gemaakt door het aanbrengen van zonnepanelen.

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Locatie

Impressies