Terug naar aanbod

Omschrijving

NATUURLIJK WONEN AAN DE RAND VAN HAAKSBERGEN

Hier kunt u wonen op de manier die bij u past. Er zijn vrijstaande woningen en vrije kavels beschikbaar langs de rand en aan het water. Binnenin het plan loopt een gezellige groene singel waar de twee-onder-één-kapwoningen komen.

Hier woont u in een oase van groen en omringd door water – wat een leven! Het plan voor de nieuwe woonwijk is ontstaan vanuit het idee om een brug te slaan tussen de stedelijke bebouwde kom en het landelijke buitengebied. In Groenrijck ervaart u straks het beste van beide werelden. Met de brede groensingel en een grote waterpartij creëren we de landelijke woonbeleving, zonder het stedelijke gevoel tekort te doen – een unieke combinatie in Haaksbergen!

ENERGIEZUINIG WONEN VANAF €372.500,-
De woningen binnen Groenrijck zijn erg duurzaam. Afhankelijk van het type woning heeft de woning een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,2 of zelfs 0,0! Dit is duurzamer dan de huidige geldende eisen (EPC 0,4) conform het Bouwbesluit, waardoor uw energielasten nog lager zullen zijn. De ruime twee-onder-een-kapwoningen hebben een prijs vanaf €372.500,-.

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Locatie

Impressies