Terug naar aanbod

Omschrijving

10 Levensloopbestendige woningen Hassinkborgh - Roodborstje.

Tussen kantorencomplex Hassinkborgh en de huidige woonwijk worden 10 levensloopbestendige woningen gebouwd.
Deze woningen zijn bereikbaar vanaf de Hengelosestraat. Aan de voorzijde krijgt iedere woning een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast worden er extra (bezoekers) parkeerplaatsen aangebracht aan een nog aan te leggen weg.
De achtertuinen zijn zonnig gelegen. De wadi achter de woningen vormt een natuurlijke overgang naar de huidige woonwijk.

Er worden 3 type woningen gebouwd:
Type A en B zijn comfortabele woningen met alle functies, zoals de slaapkamer en badkamer op de begane grond. De gedeeltelijke dakopbouw biedt ruimte voor extra bergruimte, slaapkamer(s) of eventueel een extra badkamer.

Type C is een bijzondere woning en ligt in het hart van het plan. Door zijn unieke ligging heeft de woning een royale tuin aan de voorzijde en een ruime patiotuin aan de achterzijde. Net als de andere types heeft deze woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De verdieping is bij deze woning standaard uitgerust met 2 extra slaapkamers. Behoefte aan nog meer ruimte? De dakopbouw kan flink uitgebreid worden en ook een badkamer op de verdieping behoort tot de mogelijkheden.

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Locatie

Impressies