Terug naar aanbod

Omschrijving

Luxe appartementen in de Bornsche Maten

Welkom in de Es’nhorst. Een modern nieuwbouwproject van vier appartementencomplexen aan de rand van de Bornsche Maten. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om ruim, zorgeloos en comfortabel te kunnen leven. Met zowel het gezellige authentieke centrum als de rustgevende natuur binnen handbereik.

LOCATIE
De Es’nhorst is strategisch gelegen tussen het sfeervolle centrum van Borne en de frisse nieuwe wijk Bornsche Maten. Vanuit uw appartement loopt u in vijf minuten naar de gezellige winkels in het centrum, of juist de andere kant op naar het schitterende wandelgebied rond de Bornsche Beek en het Beekpark. Via de Rondweg van Borne (N743) zit u zó op de snelwegen A1 en A35 richting Hengelo, Almelo en Enschede.

APPARTEMENTEN
Project de Es’nhorst omvat vier appartementencomplexen met oog voor luxe, ruimte en comfort. Blok A en B beschikken over acht appartementen, waaronder een zeer ruim penthouse op de bovenste verdieping. Blok C en D hebben elk 11 appartementen. Kenmerkend voor het project zijn de kleinschaligheid, de eigentijdse architectuur en de ruime opzet. Tussen de gebouwen is een ruime parkeergelegenheid met veel aandacht voor groen.

BLOK A & B | BLOK B IS GESPIEGELD VAN BLOK A.
Aan de westzijde van het terrein bevinden zich blok A en B, gelegen aan een groot grasveld en uitkijkend over de stad. Elk blok bevat acht appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Er zijn vier verschillende types, elk met net weer een andere indeling en uitzicht, maar allemaal voorzien van een hoogwaardige afwerking en ruime lichtinval. Op de bovenste verdieping bevindt zich een zeer ruim penthouse met een royaal dakterras over de gehele breedte van de woning.

BLOK C & D | BLOK D IS GESPIEGELD VAN BLOK C.
De twee blokken aan de oostzijde van het terrein bevatten elk 11 appartementen. De gebouwen zijn net even anders dan blok A en B en sluiten in architectuur naadloos aan op het geheel. Elk appartement van de Es’nhorst is voorzien van een groot balkon. De balkons zijn zo geplaatst dat er een optimaal uitzicht is. Dit leidt er tevens toe dat u op elk balkon van uw privacy kunt genieten! Met drie of vier appartementen per woonlaag wordt het kleinschalige karakter behouden.

PARKEREN
Het binnengebied tussen de appartementencomplexen is ingericht als parkeergelegenheid, zodat u de auto altijd bij de hand hebt. Naast ruimte voor auto’s is er in het binnengebied veel aandacht voor groen. Parkeervakken worden omzoomd met haagbeplanting. Voor elk appartement is een eigen parkeerplaats gereserveerd op het binnenterrein. Uw fiets stalt u heel gemakkelijk in uw eigen berging op de begane grond.

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Locatie

Impressies