Terug naar aanbod

Omschrijving

Wilt u duurzaam wonen in een mooie, comfortabele nieuwbouwwoning op een fraaie plek? Dan is Borne dé plek voor u. De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van prachtige natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is.

ESCHWONEN
Bent u op zoek naar rust en ruimte? Dan voelt u zich zeker thuis in Eschwonen in Borne, aan de rand van het groene buitengebied en ingesloten tussen het prachtige Twentse coulisselandschap en het karakteristieke authentieke hart van Borne.

Eschwonen is een van de acht deelplannen van de wijk Bornsche Maten. Het is gelegen aan de rand van Borne waardoor de natuur nabij is. Basisonderwijs, dagopvang, buitenschoolse opvang, een sporthal en mogelijkheden voor het organiseren van wijkactiviteiten bevinden zich onder één dak in het nabij gelegen deelgebied de Veste. Eschwonen in Borne is de ideale uitvalsbasis om volop te genieten van de Twentse rust. U loopt zo naar de Bornsche Beek of het Beekpark waar u heerlijk kunt ontspannen in het groen of bij het water. Ook als u graag de gezelligheid opzoekt, is Eschwonen een prima thuisbasis. Op de fiets bent u zo in het levendige centrum van Borne waar u alles vindt wat u dagelijks nodig heeft. Diverse uitvalswegen (zoals de A1 en de A35) bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat veiligheid in de wijk voorop. Het is een 30 km-zone en auto's zijn hier te gast.

HOFSTEDE
16 twee onder kap woningen:
Ruime woningen met een klassieke architectuur en tegelijk een moderne, frisse uitstraling. De rijkdom van de woning zie je terug in het fraai roodbruin met wit gecombineerde metselwerk en ruime overstekken. De stolpkappen worden afgewisseld met hier en daar een dwarskap. Zowel binnen als buiten biedt deze woning ruimte in overvloed.

6 vrijstaande woningen:
De vrijstaande woningen zijn voorzien van een klassiek zadeldak en brede overstekken, en liggen op een extra grote kavel. De woningen op de hoek van het plan zijn uitgevoerd in een warm roodbruine steen en uitgebreid met 2 erkers. De overige vrijstaande woningen sluiten dankzij de wit gekiemde verdieping mooi aan bij de twee onder een kap woningen.

De woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief:
- Fraai ontwerp met rijke detaillering
- Zeer complete woning; inclusief sanitair, tegelwerk en keuken
- Energiezuinig met veel comfort
- Vloerverwarming begane grond en op de eerste verdieping
- Volledig gasloos
- Ruime en groene woonwijk

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Locatie

Impressies