Terug naar aanbod

Omschrijving

Op het terrein van ’t Bölke, een van de markantste en meest bekende locaties in het Centrumkwadraat van Enschede, en de twee naastgelegen percelen ontwikkelen Ska-pa en Dura Vermeer woningen, commerciële voorzieningen en horeca.

Inspirerende omgeving
De plannen voor de locatie markeren de nieuwe allure van de Molenstraat en het noordelijke stationsgebied. De ontwikkelaars van Ska-pa en Dura Vermeer werken samen met de gemeente Enschede en architect Zecc aan een ontwerp dat uitgaat van een stedelijke woonomgeving. Er wordt heel bewust nagedacht en ingestoken op een gemengd woonprogramma, passend bij doelgroepen van jong tot oud en bestaande en nieuwe bewoners van Enschede. Dit woonprogramma wordt aangevuld met horeca in combinatie met toekomstbestendige werkplekken. Het plan sluit daarmee goed aan bij toekomstige autosluwe ligging naast het treinstation en de noordelijke toegangsroute tot de binnenstad.

Voorlopig structuurontwerp
Het toonaangevende complex komt op een prominente locatie aan de Molenstraat en de Korte Hengelosestraat: pal naast het Stadskantoor, op steenworp afstand van het stadscentrum, het station, de uitvalswegen en tal van voorzieningen.

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Locatie

Impressies