Terug naar aanbod Projectwebsite

Omschrijving

DE POST HENGELO

Bent u op zoek naar een mooie woning voor uzelf of naar een comfortabele woning voor twee, dichtbij alle voorzieningen? Dan is De Post Hengelo het beste bericht wat u kunt krijgen! Bij dit transformatieproject zijn maar liefst 51 woningen van de tekentafel gerold, zowel voor starters als voor doorstromers. Ze krijgen allemaal een plekje in het voormalige postkantoor: 26 maisonnettes en 25 appartementen.

HOE HET WAS
Wie weet niet waar het oude postkantoor staat? Het gebouw is herkenbaar aan de karakteristieke gevel met het warme metselwerk en de gaten. In dit deel, dat aan de Beatrixstraat ligt, was vroeger de ontvangstruimte van het postkantoor. Het gehele complex bestaat uit vier gebouwen; elk met hun eigen functie in het verleden. Zo is er het oude sorteercentrum en een deel waar vroeger de kantoren gevestigd waren.

HOE HET WORDT
De Post gaat voor een totale make-over: zo komt er een extra verdieping van puntdaken bovenop gebouw A waardoor er meer woonruimte ontstaat en veel lichtinval gecreëerd wordt. Tevens oogt het vele glas erg modern. Het parkeerterrein dat er nu ligt wordt een gezellige binnentuin voor u en uw buren, waar de terrasjes en balkons van de woningen aan grenzen. 

U woont hier niet alleen op een steenworp afstand van alle winkels en de bruisende terrasjes, ook uw favoriete supermarkt is om de hoek gelegen. U loopt zo naar het station, erg handig wanneer u in een andere plaats werkt. Wilt u een avondje naar de schouwburg of heeft u zin om een leuk festival te bezoeken of een cultureel uitstapje te doen dan weet u zeker dat u hier op uw nieuwe woonplek in De Post direct met uw neus in de boter valt.

Is het mooi weer, dan wandelt u in een paar minuutjes naar het Prins Bernhardplantsoen. Een levendig parkje midden in het centrum waar u zich kunt vergapen aan mooie kunstwerken onder het genot van een coffee-to-go, of waar u even lekker de schaduw op kunt zoeken. Toe aan wat meer natuur? De directe omgeving rondom Hengelo heeft u zoveel te bieden. Het Twentse landschap, met al zijn bossen en zandverstuivingen, is adembenemend mooi.

PARKEREN
In de kelderruimte komen in totaal 28 parkeerplaatsen. Het grootste deel van deze parkeerplaatsen zijn royaal en bieden veel ruimte! Deze royale maat is ingegeven door de bestaande betonconstructie. Een ideale optie als u naast uw auto ook uw motor kwijt wilt! Aan de Beatrixstraat komen bovendien nog 10 parkeerplaatsen. Daarnaast is er gelegenheid voor stalling van fietsen.

MELD U NU AAN
Bent u geïnteresseerd in een van de appartementen van De Post? Kijk dan voor meer informatie op de projectwebsite: https://deposthengelo.nl/

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Downloads

3. Brochure_De Post
Brochure

5. Technische Omschrijving_De Post_4 - V.12.2022
Technisch

7. Keukenbrochure - De Post - BMN
Showroom

8. Sanitair en Tegelwerk - De Post - BMN
Showroom

4.2 Verkooptekening De Post - Kelder - V.12.2022
Plattegrond

4.1 Verkooptekening De Post - Situatie - V.12.2022
Plattegrond

4.3 Verkooptekening De Post - Begane Grond - V.12.2022
Plattegrond

4.4 Verkooptekening De Post - Eerste verdieping - V.12.2022
Plattegrond

4.5 Verkooptekening De Post - Tweede verdieping - V.12.2022
Plattegrond

4.6 Verkooptekening De Post - Derde verdieping - V.12.2022
Plattegrond

4.7 Verkooptekening De Post - Gevels - V.12.2022
Plattegrond

Definitieve_ruwbouwlijst_d.d._22-12-22
Meerwerk

Prijslijst_De_Post_maart_2024
Prijslijst

Locatie

Impressies