Terug naar aanbod Projectwebsite

Omschrijving

AAN HET PARK - BOSWINKEL ENSCHEDE

Welkom in de intieme buurt Boswinkel, aan de gezellige, groene, bereikbare kant van Enschede. Een buurt waar buren elkaar echt nog kennen en waar meer groen is dan steen. Appartementen die helemaal klaar zijn voor de toekomst en flexibel ingedeeld kunnen worden, passend bij uw leefstijl.

De vernieuwde wijk "Boswinkel" is van alle gemakken voorzien en absoluut de plek waar u zich thuis gaat voelen! Met een goede bereikbaarheid vanaf de A35 gaat u gemakkelijk de wijk in en uit, ook erg handig voor familie en vrienden. Gek op natuur? Het complex is gelegen aan het park, dus u kijkt heerlijk groen weg! Het park leent zich daarnaast uitstekend voor een heerlijke wandeling met uw nieuwe buren. Liever de drukte opzoeken? Op de fiets bent u zo in het centrum waar u op de oude markt geniet van een hapje en een drankje. Ook op cultureel gebied is er genoeg te doen! Denk hierbij aan de bioscoop, het Rijksmuseum Twenthe of de vele prachtige historische textielfabrieken. Daarnaast kunt u in Enschede ook goed winkelen, met meerdere overdekte winkelcentra. Ook Boswinkel heeft een eigen winkelcentrum, op loopafstand gelegen. Erg handig voor de dagelijkse boodschap!

Dura Vermeer ontwikkelt 18 koopappartementen “Aan het park – Boswinkel”. De 18 appartementen worden gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en moderne technieken, zodat u helemaal voorbereid bent op de toekomst! Het complex bestaat uit verschillende types: Amber, Berk, Ceder en Den. De appartementen variëren in grootte van circa 63 m2 tot 99 m2. Alle appartementen beschikken over een eigen berging en parkeerplaats, voor of naast het gebouw gelegen. Tevens zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en een ventilatiesysteem, dus altijd frisse lucht! De appartementen zijn volledig gasloos en voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Downloads

Brochure Aan het park - Boswinkel
Brochure

VK-6-001 - Situatie Aan het Park
Situatie

aankoopproces-boswinkel-1
Verkoopstukken

prijslijst-park-appartementen-boswinkel-1
Prijslijst

vto-parkappartementen
Technisch

Locatie

Impressies