Terug naar aanbod Projectwebsite

Omschrijving

Zie jij jezelf wel wonen op deze gewilde locatie in Borne? De Bornsche Maten wordt binnenkort verder uitgebreid met 30 luxe woningen in het nieuwe plan Weverserf en Bleekershof (fase 1 en fase 2). Er worden 6 twee-onder-één-kapwoningen en 14 vrijstaande woningen gerealiseerd in deelplan Weverserf en 10 rijwoningen Bleekershof waarvan 2 met garage.

Bleekershof
10 rijwoningen, allemaal binnen de authentieke sfeer, met de subtiele industriële twist die past bij het textielverleden, en vooral ook bij het historische 'watermachientje'. De woningen zijn natuurlijk gasloos en worden zeer compleet uitgevoerd: inclusief badkamer en sanitair, een keuken en zonnepanelen. En, twee van de hoekwoningen hebben zelfs een garage. Alle woningen zijn fraai gelegen aan een groene speelplek, en daarmee ideaal voor starters of jonge gezinnen.

Weverserf
Nu te koop: hier worden zes 2-1-kapwoningen en 14 vrijstaande woningen gerealiseerd in verschillende types, met en zonder topgevel. De wisselende positionering van de woningen op de kavel en de karakteristieke architectuur geven het plan een speelse aanblik. Zo ontstaat een stijlvolle woonbuurt met een heel eigen sfeer.

Meer informatie over dit project? Ga dan naar www.woneninbornschematen.nl/.

Planning

  • Toekomstig aanbod
  • Presale
  • In verkoop
  • Uitverkocht
  • Afgerond

Downloads

Garantiesupplement module F
Verkoopstukken

Garantiesupplement module-II-V-1-1
Verkoopstukken

SWK algemene toelichting
Verkoopstukken

SWK algemene voorwaarden
Verkoopstukken

SWK garantie en waarborgregeling
Verkoopstukken

Situatietekening Weverserf en Bleekershof
Situatie

Locatie

Impressies